Passordtips du garantert vil huske

Alle menn gir deg blant annet tips som gjør hverdagen litt enklere for oss menn. Vårt første tips er noe så enkelt men allikevel genialt, et passordtips!

Passordtips, Passordtips du garantert vil huskeDet kan være du som mange andre menn sliter litt med å holde orden på passord til alle mulige innlogginger. En ting er sikkert, du vil at ingen skal kunne hacke seg inn.
 

Passordtips

Steg 1: Det er garantert et telefonnummer som sitter godt i hjernebarken som du aldri vil glemme. Mulig det er til en tidligere kjæreste eller hustelefonen til barndomsvennen din. Det viktigste er at du husker det!
 
Steg 2: Det er et navn, en ting, et sted eller noe du har lett for å huske. Det viktigste er at du husker det.
 
Steg 3: Kombiner steg 1 og 2. Nå har du et veldig vanskelig passord for noen å kunne klare og knekke. Vil du ikke ha samme passord over alt kan dette fint kombineres ved å flytte tallene bakerst, endre forbokstav til stor bokstav eller siste bokstav.
 
Du har nå fått deg en metode å lage passord på andre skal ha ekstremt vanskeligheter med å finne ut av. Det beste av alt er at dette kommer du aldri til å glemme! Lykke til med problemfritt passord 🙂
 
PS!
Del gjerne disse passordtips videre på Facebook slik at alle menn kan få bukt med passordproblemene sine!